Trouwambtenaar in de buurt van Gorinchem, Sebastiaan

Persoonlijk, Humoristisch, Ontspannen

Sebastiaan Boogaard is gebarentolk en buitengewoon ambtenaar, ook wel BABS. Trouwambtenaar zijn dat doet hij in Gorinchem en omstreken maar hij mag in heel Nederland officieel huwelijken sluiten. Sebastiaan is bekend van televisie en heeft inmiddels meer dan 500 huwelijken gesloten!

Leuk trouwen met trouwambtenaar Sebastiaan

Omdat standaard huwelijksceremonies best wat maatgerichter kunnen,  heeft Sebastiaan in 2018  besloten zijn talent hierop in te zetten. Met als gevolg: Sindsdien is hij buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Hij zorgt dat jouw belangrijkste dag van je leven een unieke ervaring wordt, voor jullie én voor jullie gasten. De toon van jullie dag wordt gezet met een ontspannen en intieme ceremonie. Desgewenst vol egards, of etiquette, precies zoals jullie het willen. Misschien liever met humor, of wat interactie? Wat jullie willen! Sebastiaan schrijft een speech waarin ruimte is voor een lach en een traan. 

Resultaat? Alles behalve doorsnee

Dus geen standaard, saai of truttig opgelezen verhaal van een trouwambtenaar dat bij elk bruidspaar hetzelfde is. Weer datzelfde gedichtje. Nee, Sebastiaan maakt er een persoonlijk verhaal van en hij zorgt voor een trouwceremonie die niet doorsnee, maar echt van en voor jullie is! Dus wil jij je gasten verrassen en zorgen dat er nog lang wordt nagepraat over jouw bruiloft? Stuur een bericht en Sebastiaan neemt snel contact met je op.

Algemeen Dagblad: “Deze trouwambtenaar doet iets met mensen. Je voelt je direct thuis bij hem; het is vertrouwd. Zorgvuldig afgewogen woorden, in het hart geplaatst, neemt hij een ieder mee in de ceremonie. Hij trekt de trouwceremonie niet naar zich toe alsof het zijn show is, maar het bruidspaar staat gepast in het middelpunt van de belangstelling, TOP”

Een ceremonieel huwelijk

Soms is het zo dat je wil trouwen op een speciale locatie, maar dat het geen officiële trouwlocatie is. Of op een tijdstip dat bij de gemeente niet is toegestaan. Dan kun je kiezen voor een ceremonieel huwelijk. Jullie zetten dan je handtekening bij de gemeente op de officiële huwelijksakte (een korte handeling, die ook op maandagochtend gratis kan!). De ceremonie laten jullie vervolgens door Sebastiaan, de trouwambtenaar uit Gorinchem, voltrekken. Er kan dan ook een akte ondertekend worden (deze is alleen niet rechtsgeldig) en Sebastiaan zorgt indien gewenst voor het trouwboekje. Op deze manier kun je trouwen wanneer en waar je maar wilt, ook buiten, in de lucht, onder water of bij je schoonouders in de tuin!

Trouwambtenaar in Gorinchem
trouwambtenaar Sebastiaan | Foto gemaakt door Annet Molenaar