Dag Jumbo! Hello Fresh!

Eten, ik ben er dol op. Nieuwe recepten uitproberen vind ik fantastisch en nieuwe ingrediƫnten proeven een feestje. Waar ik niet zo dol op ben, is boodschappen doen. Het kost me veel tijd, ik loop van hot naar her, ben ondertussen over het eten aan het nadenken en dan is het vaak ook nog druk in de supermarkt. Vaker dan me lief is kom ik met hetzelfde, teveel, of met te weinig thuis. Gevarieerd, gezond eten is wel wat ik wil, maar niet wat altijd lukt. Goede uitgebalanceerde maaltijden met verse en goede producten bereiden is een kunst.

Marketing ook. En het is hen bijna gelukt! Nee, ik zit niet te dissen! Ik ben oprecht nieuwsgierig geworden. Voor iedereen die het lastig vindt om elke dag weer te verzinnen wat er op tafel moet komen en toch gezond wil eten heb je nu Hello Fresh, maar ook De Krat of Beebox. Hoe het werkt? Je krijgt eens per week een box thuisbezorgd met groenten van het seizoen. En recepten om daar in een half uur een maaltijd mee te bereiden. Vooraf geef je aan hoeveel maaltijden je en voor hoeveel personen. Een be-zorgdienst die ont-zorgd! Gemak, genieten en niet nadenken.

Dat alleen al is toch om te smullen!

Mijn twijfel zit hem in het feit dat ik erg onregelmatig thuis ben. Heb jij het al eens geprobeerd? Is het wat? Vooralsnog denk ik: dit is een gat in de markt. Dergelijke services schieten niet voor niks als paddestoelen uit de grond. Het lijkt me sowieso leuk om weer eens nieuwe recepten en ingrediƫnten uit te proberen. Hoe dan ook bespaart het veel tijd! Gezond eten waarbij ik niet na hoef te denken, dat thuis wordt bezorgd en in een mum van tijd op tafel staat: dat noem ik nog eens fast food!